PRODUSE

LIVRARI

RESTAURANTE

MEDIA

HAI IN ECHIPA

DESPRE

"DULCE SAU PICANT ÎN VIAȚA NOASTRĂ!"

POVESTEA NOASTRĂ

Totul a început din dorința de a face ceva deosebit. Am avut ideea de a aduce BUCĂTĂRIA MEXICANĂ în zona noastră, când încă puțini auziseră de ea. Ne-am documentat și am făcut preparate așa cum se faceau în Mexic. Mare ne-a fost surprinderea că nu erau pe gustul românilor.

Dar nu am renunțat, am schimbat condimentele mexicane cu cele mediteraneene și orientale, am conceput proceduri noi și așa a apărut PLIC DRIVE, cel mai bine vândut produs al nostru; apoi am diversificat introducând produse din BUCĂTĂRIA TURCEASCĂ cea care ne reprezintă tradiția turco – tătară în această zonă a țării.

Dupa ani de experiența și perseverență am desăvârșit gustul preparatelor noastre și oferim servicii care să satisfacă exigențele clienților noștri, arătăm recunostință față de ei aducând periodic imbunătățiri ale confortului și bunei dispoziții pe durata prezenței în restaurantul nostru.

Printre îmbunătățirile și schimbările aduse de-a lungul timpului, am reușit să creăm două branduri care au ajuns îndrăgite de către clienți.

  • Plic Drive, fiind un Restaurant Fast-Food, un concept original by Sali's.
  • Sali's – Taco & Turkish Food fiind un Restaurant a la carte care oferă mâncare originală turcească.